Grafikai tervezés I branding

Grafikai és arculat tervezési szolgáltatásunkat elsősorban üzleti ügyfeleinknek ajánljuk. A grafikai minőség egy adott szolgáltatás egyedi karakterét adja meg, legyen szó egy cég logójáról, egy katalógusról, egy egyedi fali grafikáról vagy egy étterem étlapjáról. Fogyasztóként ez alapján ítéljük meg egy cég vagy termék szellemi hozzáadott értékeit, értékrendjét.

A Singer Design Studio, minden munkájában azonosítható egyéniség megtalálására törekszik, nemcsak épület, belső tér, bútor vagy falgrafika esetében, hanem egy szolgáltatás arculata kapcsán is.

A Singer Design Studio a grafikai tervezést a körülöttünk létrehozott világ játékossá, vidámmá, színessé tételének is tekinti. Minden kis tájékoztató tábla a városban okozhat pillanatnyi örömet, minden aluljáró egy jól megtalált falgrafikával izgalmassá tehető, vagy egy étterem étlapja megjelenítésével az ízvilág előhírnöke lehet.

A grafikai szemlélet kibontásaként az Arculat tervezés során vállalkozásaink, üzleteink pozíciós, stratégiai vagy akár szegmentálási kommunikációját végezzük, a siker nagyon jól mérhető alapeszközeként.