Hogyan dolgozunk

Munkánk során a végeredmény minőségére fókuszálunk. A jelen kori digitális előmodellezéssel mi látványterveinket nem a tervek bemutatására használjuk elsősorban, hanem a tervezési folyamat eszközének tekintjük. A kezdeti koncepció a 3d modellben nyer formát, melyben a munkafolyamat közben fokozatosan a legtökéletesebb forma, anyaghasználat, természettel való térkapcsolat és környezeti növény tipológia alakul ki. Belső terekben a mesterséges fények különleges hangulatteremtő beállításait így hangoljuk finomra.

A modellezés nálunk külön szakma, nem építészeink készítik, de a designerek irányítják. Így a magas szintű látványterv virtuális valósággá válik, mely az építtetőnek megmutatja a várható végeredményt, a tervezőnek segít a tervet tökéletesíteni, kivitelezőknek az építészeti minőséget szemléltetni, a megrendelő ügyfeleit elvarázsolni.

Mindenkinek egy választott területen 2-3 hetente nemzetközi szakirodalmakat tanulmányozva egy, az oldalunkon megtalálható blog cikkben összefoglalva, fejlesztenie kell kreativitását és az adott témában elméleti tevékenységét. Így csapatunk minden tagja erős valamiben, mely egységként a tökéletesség és kifinomultság céljával fejlődik. Így cégünk tagjai nem „végrehajtó” tervezők, hanem iránymutató, tanácsadó „segítség”.